De ce sa nu….

…dai in mintea copiilor din cand in cand? De mic am fost un fan al parcurilor tematice, dar trebuie sa recunosc ca adrenalina pe care am incercat-o ca adult a fost un medicament foarte eficace impotriva stresului si tensiunii acumulate pe parcursul anului. Fie ca e vorba de Six Flags in Mexic, de Universal Studios in California sau, de ce nu, de varianta verde a unui parc de distractii (cum va recomand, de exemplu, Aventura Parc langa Brasov), nimic nu se compara cu senzatia ca nu mai esti in control pentru cateva secunde pe picioarele tale.

…renunti la fascinatia noului si sa te relaxezi? Am prieteni care odata ajunsi intr-o destinatie de vacanta, se consuma parca mai mult decat oricand in incercarea de a bifa tot ce e de vazut in locul respectiv. Am invatat ca e bine sa faci un pas inapoi, sa te documentezi si sa alegi un SPA in care sa decizi sa-ti petreci intreaga zi. Astfel am descoperit ca poti stoca amintiri si senzatii din registre foarte speciale, de la olfactiv la senzorial, care mi-au deschis apetitul pentru esente rare si herbologie. Recomand Tamarind Springs in Koh Samui, Ayana in Bali sau Shiseido Spa in Stejarii Country Club.

…mergi impotriva curentului sa comanzi un ceai super fierbinte cu menta proaspata in toiul verii, sau un sorbet de cocos in toiul iernii? Recomand Sharon’s Sorbet Vegan.

…schimbi mirosul casei tale in fiecare luna? Sunt fascinat de cultura orientala si esentele de parfum grele, specifice. Orice contine Oud ma transporta in timp si spatiu; ma relaxeaza. Asta nu inseamna ca odata pe luna imi refuz o calatorie fara limita de timp intr-o parfumerie de lux (Madisson, Anda Roman sau Createur 5). Incerc, ascult, citesc sau savurez o cafea buna si de cele mai multe ori, plec cu o noua lumanare de interior care ma bucura si ma relaxeaza.

…te abonezi la o revista noua pe ipad? De curand, am descoperit la un prieten o revista similara celor din avioane ca look si port, insa odata ce am deschis-o, am devenit fan absolut. Este vorba de Monocle. Imposibilitatea de a o gasi chiar si in desele mele calatorii m-a facut sa o achizitionez in varianta digitala. De atunci, pe rafturile virtuale am adaugat nenumarate alte abonamente. Imi plac toate acele detalii de culise posibile azi in mediul digital si prezente ca bonus in editiile online ale revistelor.

…pui in practica mot a mot recomandarea unui expert? Am citit pe un blog de lifestyle despre un camion care livreaza burgeri pil-poil in Paris. Pana acum, nimic nemaiintalnit, insa in fiecare zi apar o noua locatie si o noua harta. Asa am ajuns intr-o dupa-amiaza torida sa mananc pe treptele de la Madeleine “THE” Burger si sa ma amuz de acest treasure hunt cu delicious ending. In plus, cine stie ce zona neexplorata inca a orasului poti descoperi? http://lecamionquifume.com/

…dai frau acelei rezonante care te urmareste si revine periodic in universul tau? Desi pictez, olaritul a fost si este una dintre acele fascinatii carora in cele din urma le voi da curs inscriindu-ma la un atelier artizanal. cine stie?

…incerci sa faci lucrurile altfel? Sunt un fan al mixurilor neasteptate de culori de machiaj si imi place sa folosesc culoarea sau textura in avantajul meu si al fetei pe care lucrez. De aceea, nu de putine ori, ma veti surprinde ca folosesc textura cremoasa a unui ruj pe post de fard de obraz sau un gloss de buze transparent pe pleoapa mobila nemachiata. Fiti inventive si speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BACK TO BLOG